Psiholog, Trainer Yoga Terapeutica, Maria Magdalena Badea

Competente in nutritie, Trainer Yoga, Psihoterapie Sistemica, Psihoterapie Transpersonala

Psiholog cu formare in psihoterapie cognitiv-comportamentala , am absolvit in anul 2000 cursurile Facultatii de Psihologie si Sociologie Spiru Haret, sustinandu-mi examenele si diploma de licenta la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Psihologie. Ulterior am urmat cursurile de Master in cadrul Facultatii Titu Maiorescu si mi-am continuat formarea in psihoterapie cognitiv-comportamentala (2006-2008).

Dorind sa aprofundez cunoasterea sufletului fiintei umane, am considerat ca este necesar sa incep cu mine si am abordat cursurile de yoga integrala unde am invatat sa pun in corelatie teoria cu practica in procesul de autodescoperire. Practic yoga de peste 20 de ani si am dobandit competentele necesare de a folosi exercitiile psiho-somatice, de respiratie si de meditatie ghidata sau rugaciunea in demersul terapeutic de vindecare. In prezent sunt in curs de a finaliza perioada de formare ca Instructor Yoga cu acreditare internationala,  inceputa in anul 2013 in cadrul Atman –  The International Federation of Yoga and Meditation din Danemarca.

In acest proces de autodescoperire si dezvoltare interioara am inceput sa dobandesc o viziune holistica asupra fiintei umane, ceea ce m-a determinat sa imi completez formarea profesionala de baza cu alte competente adiacente, cum ar fi competente in nutritie, competente de trainer, competente in a lucra cu tehnologii electro-medicale pe care sa le pot folosi in diagnoza si terapiile psihologice.

De asemenea, am urmarit si dezvoltarea competentelor psihologice prin formari si workshopuri suplimentare formarii de baza, cum ar fi Psihoterapie sistemica – cuplu, copil, familie, Psihoterapie Transpersonala –  folosirea respiratiei holotropice cu psihoterapeuti din Franta.

Ca si activitate profesionala, am lucrat ca psiholog incepand din domeniul educatiei si invatamantului (psiholog scolar), urmand apoi in domeniul resurselor umane si  in domeniul clinic.

In concluzie, pot spune ca aceasta abordare multidisciplinara m-a ajutat sa am instrumentele care  sa ma ajute in demersul de a ajunge la cauza lucrurilor si de a gasi metode terapeutice cat mai adecvate atat pentru a face evaluari competente cat si in a ajuta clientii mei sa gaseasaca solutiile de care au nevoie.

Specialitati
  • Psihoterapie Sistemica
  • Psihoterapie Transpersonala
  • Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala

Educatie
  • Facultatea de Psihologie si Sociologie- Universitatea Spiru Haret, Bucuresti
  • Master in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala, Universitatea Titu Maiorescu, Bucuresti

Programeaza-te
Iti multumim pentru ca ai ales sa primesti noutatile Quantica720.

Recenzii