Medic, Psihoterapeut, Trainer, Roxana Macrin

Medic, Psihoterapeut Integrativ &Transpersonal, Consilier Dezvoltare Personala, Trainer

Pe parcursul intregii mele activitati educationale si profesionale, mi-am urmat pasiunea de a descoperi ce este dincolo de corpul fizic invatand si practicand alaturi de formatori din UK, USA, Germania, Spania, Peru si Romania.

Am inceput sa imi insusesc o parte din cunostintele si intelegerea teoretica  necesara, fiind licentiata a Facultatii de Medicina Generala UMF “Carol Davila” Bucuresti, urmand apoi cursurile Facultatii de Psihologie a Universitatii Hyperion, Bucuresti.

La un moment dat am descoperit tehnicile acreditate international de Medicina Complementara si Alternativa (Reiki, Karuna Reiki, Theta Healing, Terapie Bach, New Paradigm Multi Dimensional Transformation, Shamballa Basic si 13D).

In paralel am urmat formari profesionale in Psihoterapie Transpersonala (Deep Memory Process - Regression therapy, Pneuma System Therapy -  Respiratatie Holotropica, Shamanism, Curs de Vise Lucide, Emotional Freedom Techniques, Matrix Reimprinting, Hipnoza Regresiva) acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania si/sau international.

Competenta profesionala si dreptul de libera practica eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania, in specialitatea Psihoterapie Integrativa, ca urmare a formarii profesionale, m-a ajutat sa utilizez intr-un mod integrativ informatiile dobandite in acesti ani de studiu si experienta profesionala.

Totusi, cea mai speciala perioada din viata mea a fost dezvoltarea personala, in timpul celor 10 ani de participare la cursurile ce utilizeaza stari modificate de constiinta, actualmente, fiind membra a Departamentului american de cercetare – Professional Division a Institutului Monroe (USA).  

Consider ca intelegerea si abordarea multidisciplinara, integrarea metodelor traditionale de investigare si terapie dar si utilizarea tehnologiei de ultima generatie cum este spre exemplu TimeWaver, este cel mai important lucru in indeplinirea obiectivului de preventie, dezvoltare personala/profesionala sau psihoterapie.

Specialitati
  • Psihoterapie Integrativa
  • Psihoterapie Transpersonala
  • Trainer
  • Consilier dezvoltare personala

Educatie
  • Facultatea de Medicina Generala, Universitatea "Carol Davila", Bucuresti
  • Facultatea de Psihologie, Universitatea Hyperion, Bucuresti
  • Specialitatea Psihoterapie Integrativa, Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa

Programeaza-te
Iti multumim pentru ca ai ales sa primesti noutatile Quantica720.

Recenzii