BUN VENIT LA CENTRUL DE DETOXIFIERE & RESETARE A SANATATII

QUANTICA720

Quantica720 este un centru de detoxifiere si resetare a starii de sanatate cu ajutorul solutiilor de medicina preventiva, integrativa si inovativa, care utilizeaza tehnologii avansate germano-elvetiene pentru diagnosticul cauzal si terapii holistice naturale si neinvazive.

Oferim solutii pentru succesul fizic, mental, emotional, spiritual si profesional bazate pe diagnosticul cauzal avansat și o combinatie de date, suplimente naturale si terapii la nivel fizic, biochimic, mental / emotional, energetic si informational.

Diagnoza standard cauzala este o metoda unica, care verifica informatii cu trei sisteme de tehnologie medicala  avansata ce investigheaza omul la nivel fizic, mental - emotional, energetic si informational.

De la un plan nutritional corect si adaptat nevoilor dumneavoastra, terapii cu micro-curent si in camp electromagnetic, osteopatie, drenaj limfatic, programe de detoxifiere celulara, terapie cu oxigen,  pana la servicii de psihoterapie integrativa cuantica si coaching, la Quantica720 beneficiati de tot suportul pentru o viata traita in echilibru si bunastare.

Prin abordarea noastra holistica, de diagnostic preventiv si terapie, adresam constientul 360 de grade, subconstientul 360 de grade.

Servicii

Echipa noastra