SINGURUL CENTRU DE DETOXIFIERE & RESETARE CELULARA DIN ROMANIA

QUANTICA720

Quantica720 este un centru de medicina preventiva, integrativa si inovativa, care utilizeaza cele mai avansate tehnologii pentru diagnosticul cauzal si terapii holistice naturale si non-invazive.

Oferim solutii pentru detoxifiere si refacere a starii de sanatate  care conduc la succesul fizic, mental, emotional, spiritual si professional, bazate pe diagnosticul cauzal avansat si o combinatie de date, suplimente naturale si terapii la nivel fizic, biochimic, mental / emotional, energetic si informational.

Clinica noastra este prima clinica de detoxifiere si resetare celulara care foloseste protocoalele Dr. Peter Molleney si se pregateste sa devina pana la sfarsitul anului 2019 primul centru de competenta medicala Wegamed din tara noastra.

Diagnoza standard cauzala este o metoda unica, non-invaziva (fara prelevare de sange) , care investigheaza simultan cu trei sisteme de tehnologie medicala  avansata nivelele fizic, mental - emotional, energetic si informational.

De la un plan nutritional corect si adaptat nevoilor dumneavoastra, terapii cu micro-curenti si in camp electromagnetic, osteopatie, drenaj limfatic, programe de detoxifiere celulara, terapie cu oxigen,  pana la servicii de psihoterapie integrativa cuantica si coaching, la Quantica720 beneficiati de tot suportul pentru o viata traita in echilibru si bunastare.

Prin abordarea noastra holistica, de diagnostic preventiv si terapie, adresam constientul 360 de grade si subconstientul 360 de grade.

Servicii

Echipa noastra

Recenzii