Copyright Quantica720. All Rights Reserved.

Dana Tudose de la OZB, interviu cu Bogdan Prajisteanu despre preventie si imunitate

https://www.youtube.com/watch?v=9Y9tBIgluyA

In acest scurt interviu realizat in clinica noastra am vorbit despre cateva idei la indemana pentru cresterea competentei imunitare si despre importanta preventiei medicale.

Asa cum deja stim, exista factori nocivi in viata noastra de zi cu zi care ne afecteaza sanatatea. Pentru a ne pastra sanatosi este necesar sa ne focusam atent asupra unor aspecte esentiale pentru organismul nostru precum calitatea somnului, calitatea regimului alimentar, suplimente de vitamine si minerale. Din pacate nu dam foarte multa atentie acestor aspecte si ajungem sa avem anumite simptome in organism.

Primul pas al bolii il reprezinta inflamatia cronica, iar Quantica720 o poate masura. Putem detecta nivelul de inflamatie pe care pacientul il are. Folosind tehnologiile medicale de clinica avem posibilitatea sa scanam nivelul de toxicitate din organismul pacientului, in vederea intelegerii nivelului de inflamatie.

Consideram ca fiecare pacient ce ne trece pragul este unic si de aceea protocolul terapeutic este individual, bazat strict pe scanarea initiala. Terapiile pe care le punem la dispozitie sunt in principal terapii cu frecvente, terapii cu ozon, oxigen, hidrogen, si terapii care sunt axate pe sustinerea sistemului limfatic, in vederea redobandirii starii de bine.

Distribuie:
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°
Loading…