Copyright Quantica720. All Rights Reserved.

Mediul Toxic din Viata Copiilor Nostri- Jacob Barber-specialist medicina alternativa

Acum 100 de ani, lucrurile erau complet diferite in ceea ce priveste nasterea si viata copiilor.

Marea majoritate a femeilor nasteau natural, copiii se jucam afara mai des, profitand de aerul curat, de mancarea fara aditivi, locuiau in case in care nu existau elemente petrochimice si sintetice, iar parintii petreceau timp de calitate impreuna cu ei. 

Nu existau telefoane mobile, computere, dispozitive wi-fi, produse farmateutice, smog, radiatii, plastic, vaccinuri, etc. 

Ce va imbolnaveste copiii in zilele noastre?

-mancarea modificata genetic sau produsa de industria agrochimica

-zaharul, carbohidratii goi, lactoza, glutenul

-toxinele si produsele sintetice din casa

-radiatia provenita de la ecrane si telefoane mobile

-lipsa exercitiului, lipsa hidratarii, acidifiere peste limita normala

-stresul toxic

Majoritatea afectiunilor cronice au cauze multiple, cum ar fi acumularea de toxine si necesita o diagnosticare corecta si tratamente complexe.

Majoritatea  toxinelelor si produselelor sintetice din casa sunt:

-BPA este un contaminant comun al mancarii ce se foloseste pentru a fabrica policarbonatul si rasinile epoxidice, doua dintre cele mai comune produse sintetice folosite pentru recipientele de mancare sau bautura si pentru placarea conservelor. 

Puteti evita BPA alegand versiunile proaspete, congelate sau facute in casa ale alimentelor din conserve. Este indicat sa limitati consumul de alimente din conserve, in mod deosebit daca sunteti insarcinata. 

-Dioxina: acest produs chimic este un estrogen sintetic ce poate afecta sistemul endocrin ce a fost asociat cu o gama larga de afectiuni cum ar fi infertilitatea, cancerul de san sau al sistemului reproducator si cu schimbarile de comportament ale copiilor, printre multe altele.

-Plumbul si compusii acestuia sunt folositi intr-o varietate larga de produse desitinate uzului caznic cum ar fi vopseaua, ceramica, tevile si instalatiile sanitare, materiale de lipit, benzina, baterii si produse cosmetice. Expunerea prelungita poate duce la:

  • reducerea IQ-ului
  • afectiuni ale creierului
  • afectiuni ale auzului
  • pierderea vederii
  • afectarea dezvoltarii hormonale a fetusului si nasterea prematura

Plumbul este toxic pentru toata lumea, dar copiii nenascuti si cei mici sunt predispusi la probleme de sanatate pentru ca sunt in crestere iar corpurile lor absorb si retin plumbul. De asemenea, poate sa se comporte ca o otrava atunci cand este absorbit de catre piele. 

-Pesticidele cu fosfati: aceste pesticide sunt folosite in agricultura sub forma unor sprayuri pentru fructe si legume. Descompunerea pesticidelor apare atunci cand sunt expuse la lumina si aer. Expunerea indelungata la pesticidele cu fosfati este asociata cu boala Parkinson, afectiuni neurologice, scaderea testosteronului masculin si cu diverse tipuri de cancer. Este un pesticid comun dar letal. Consumul alimentelor organice poate ajuta in reducerea prezentei acestei toxine. Fermierii organici nu folosesc pesticide sintetice pe campurile cultivate. Daca nu aveti posibilitatea de a consuma doar alimente organice, este indicat sa stergeti alimentele cu un prosop curat sau cu prosoape de hartie, astfel incat sa inlaturati reziduurile provenite de la pesticide. De asemenea, amintiti-va sa aruncati frunzele exterioare ale legumelor precum salata sau varza. 

-PHATHALATELE: reprezinta un grup de chimicale folosit pentru flexibilitatea si durabilitatea plasticului cum ar fi PVC-ul. Ele au o diversa aplicabilitate in materiale de constructii, imbracaminte, produse cosmetice, parfumuri, ambalaje alimentare, jucarii si in produse din vinilin: pardoseli, perdele de dus si pelerine de ploaie. Aceste chimicale sunt de asemenea folosite in medicina pentru pungile de perfuzie sau lichide intravenoase si tubulatura asociata, dar si in alte dispozitive medicale. Ele pot afecta sistemul reproducator, reduce cantitatea de sperma, creste riscul de diabet si poate grabi pubertatea la fete. Puteti evita phathalatele evitand sa folositi pungile de plastic sau produsele pe ale caror etichete gasiti "arome adaugate" si consumand cat mai multe fructe si legume organice. 

In continuare ne vom referi la o alta cauza a imbolnavirii copiilor in zilele noastre: stresul toxic. Exemple de astfel de stres: abuzul, neglijenta, stil de viata extrem, violenta, disfunctionalitate casnica si alimente fara valoare nutritionala. Stilul de viata intens si zgomotul pot de asemenea sa predispuna copilul la stresul toxic. Expunerea zilnica la factori mai putin severi, dar cronici poate fi de asemenea toxica pentru copii. Stresul toxic pune presiune pe glandele  suprarenale, lucru ce poate duce la dezechilibre ale sistemului endocrin. 

Ce este E-SMOG-ul sau radiatia E-SMOG?

Smogul electronic este un termen nontehnic folosit pentru a descrie campul energetic ce inconjoara orice dispozitiv alimentat cu energie electrica. Cateodata smogul electronic este un produs secundar fara un scop util, de exemplu cel ce inconjoara un ceas electric sau o patura electrica. In alte cazuri, scopul dispozitivului este sa produca smog electronic, de exemplu telefoanele mobile, dispozitivele wi-fi, ecranele sau monitoarele bebelusilor. 

Consecinta majora a expunerii copiilor la astfel de factori o reprezinta bolile degenerative ce sunt rezultatul unui proces continuu bazat pe modificari degenerative la nivel celular. Afecteaza tesuturi si/sau organe care se vor deteriora treptat in timp, fie din cauza imbracamintei zilnice sau a stilului de viata, precum expunerea la medii toxice sau obiceiurile alimentare ale copiilor. Acumularea de toxine poate fi cauzata si de blocaje ale sistemelor de filtrare naturale ale organismului cum ar fi ficatul, rinicii, plamanii, sistemul digestiv sau pielea. Un alt motiv al degenerarii celulare poate fi scaderea metabolismului pe masura ce copilul inainteaza in varsta si acumuleaza toxine in sistemul digestiv. Bolile degenerative sunt adeseori in contrast cu bolile infectioase. 

Astfel, un absolut necesar un diagnostic preventiv corect. La  Quantica720 exista trei aparate folosite pentru diagnosticare: Bio Scan, Global Diagnostics si TW Med. Toate acestea permit accesul la informatiile urmatoare:

  1. Informatii despre degenerare, nu numai pentru persoanele in varsta, degenerarea celulara, probleme digestive.  
  2. Inflamatie
  3. Nivelul sistemului imunitar
  4. Sistemul hormonal
  5. Sistemele de filtrare
  6. Alergii
  7. Nivelul de toxine

Dupa diagnosticare, incepem programul de tratament si de detoxificare, ce ar trebui sa includa:

  • Terapie pentru deschiderea sistemelor de filtrare
  • Program alcalin de nutritie
  • Exercitii si sport (atentie: piscine ce au apa cu clor)
  • Aer curat / jocuri in aer liber
  • Hidratare
  • Folosirea trambulinei pentru sistemul limfatic
  • Enzime digestive, probiotice, alimente verzi
  • Tinerea la distanta pe cat de mult posibil a toxinelor

Alte solutii si recomandari pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra:

  • Alegeti corect produsele cosmetice si pentru bebelusi
  • Alegeti alimentele organice: legume, fructe si carne
  • Eliminati din casa toate aromele artificiale
  • Deschideti ferestrele zilnic si folositi filtre de aer
  • Incetati sa folositi uleiurile rafinate
  • Eliminati zaharul si faina rafinata
  • Eliminati plasticul din jucarii si mancare
  • Schimbati degergentul de rufe cu unul pe baza de plante
  • Alegeti sa gatiti in ustensile care nu sunt toxice
  • Protejati-va casa si copii de E-smog
  • Beti minim 10 pahare de apa filtrata si imbogatita cu vitamine in fiecare zi
  • Tineti minte: viitorul este acum. Putem avea copii fericiti si sanatosi aducandu-i inapoi la natura unde se pot juca liberi si pot fi ei insisi. 
Distribuie:
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°
Loading…