3 - CURATAREA DE BACTERII, VIRUSURI, FUNGI SI PARAZITI PATOGENI

Curatarea de bacterii, virusuri, fungi si paraziti patogeni este un serviciu ce vizeaza reglarea pH-ului si alcalinizarea organismului prin aparatura inovatoare pe care Clinica Quantica720 o foloseste in terapiile sale.

Detoxifierea nu consta doar in consumul unor sucuri verzi, legume si fructe. Daca ne concentram doar pe alimentatie, vom avea efect doar asupra sistemului digestiv. Aceste organisme de tip bacterie, fung, parazit sau virus sunt entitati in continua miscare, care cresc si se inmultesc in colonii, se imprastie, scad numeric si iar se inmultesc. Mediul lor natural este aciditatea. In cadrul acestei etape urmarim regarea pH-ului si alcalinizarea organismului. Se cunoaste faptul ca, intr-un organism preponderent alcalin, starea de boala nu poate exista si ca toate afectiunile apar pe fondul unei hiperaciditati in corp.

Alcalinizarea si curatarea corpului de bacterii, virusuri, fungi si paraziti se realizeaza cu terapii cu frecvente, cu oxigen incarcat cu ioni negativi, cu ozon, biorezonanta si hidrocolonoterapie, precum si o paleta larga de terapii de apifitoterapie si hrana terapeutica.

Se vor face 3 terapii pe sedinta, de doua ori pe saptamana, timp de 2-8 saptamani.

Costul terapiilor in clinica in primele doua saptamani este de 1000 RON – OFERTA SPECIALA pentru care vei beneficia de 25% discount pentru 12 terapii alese de medicul curant. Pentru 8 saptamani de terapie costul este 4000 RON pentru 48 terapii.

Analizele markerilor specifici din sange, urina, scaun, suplimentele, nutrientii esentiali, pulberile de super-alimente, apifitoterapia si gemoterapia nu sunt incluse in oferta speciala.

Recenzii