CONSULTATIE & SCANARE MEDICALA PREVENTIVA

Durata: 1h

Pret: 350 RON. 

Tehnologii medicale folosite in cadrul acestui tip de scanare:

Dispozitivul unic de diagnosticare Check Medical Sport cu abordare holistica: Folosind sase electrozi atasati la corpul pacientului, acesta inregistreaza parametri electrici ai pacientului de la cap pana in picioare - intr-un proces simplu si complet automat, care dureaza doar 8 minute. Daca rezultatele se abat de la graficul normal, aceasta indica o anumita disfunctie.

Check Medical Sport este un instrument care anunta inceputul unei noi ere in ceea ce priveste metodele de scanare.

Practic, dispozitivul localizeaza campurile de interferenta si dezvaluie pozitia lor intr-un grafic corporal. Astfel, profesionistii din domeniul medical si terapeutii obtin o imagine de ansamblu asupra starii de sanatate a pacientului si sugestii pentru remedierea eventualelor dezechilibre.

Check Medical Sport poate masura rezervele de energie si echilibrul acido-bazic, dar si alte date specifice activitatii sportivilor pentru a-i ajuta sa atinga starea optima de fitness si instruire.

Pe baza acestui prim diagnostic, pot fi selectati si decisi pasii suplimentari pentru tratament. Eficacitatea lor poate fi  de asemenea controlata de catre dispozitiv.

Recenzii