CONSULTATIE & SCANARE MEDICALA STANDARD

Durata: 1h: 30 Min.

Pret: 800 RON

Pentru acest tip de serviciu, va oferim un voucher in valoare de 100 RON pe care il puteti folosi pentru orice tip de terapie din sfera preventiei, detoxifierii sau a durerii

Tehnologii medicale folosite in cadrul acestui tip de scanare: 

1. Dispozitivul unic de diagnosticare Check Medical Sport cu abordare holistica: Folosind sase electrozi atasati la corpul pacientului, acesta inregistreaza parametri electrici ai pacientului de la cap pana in picioare - intr-un proces simplu si complet automat, care dureaza doar 8 minute. Daca rezultatele se abat de la graficul normal, aceasta indica o anumita disfunctie.

Check Medical Sport este un instrument care anunta inceputul unei noi ere in ceea ce priveste metodele de scanare.

Practic, dispozitivul localizeaza campurile de interferenta si dezvaluie pozitia lor intr-un grafic corporal. Astfel, profesionistii din domeniul medical si terapeutii obtin o imagine de ansamblu asupra starii de sanatate a pacientului si sugestii pentru remedierea eventualelor dezechilibre.

Check Medical Sport poate masura rezervele de energie si echilibrul acido-bazic, dar si alte date specifice activitatii sportivilor pentru a-i ajuta sa atinga starea optima de fitness si instruire.

Pe baza acestui prim diagnostic, pot fi selectati si decisi pasii suplimentari pentru tratament. Eficacitatea lor poate fi  de asemenea controlata de catre dispozitiv.

2. Colectarea datelor cu Global Diagnostics ia in considerare diferite aspecte tehnice - printre altele, sunt prelucrate date stiintifice, holistice, osteopatice si empirice.

Cu aceasta scanare, testam toxinele din organism, radicalii liberi, inflamatia celulara, starea sistemului imunitar. Pe baza rezultatelor, sistemul ofera o terapie de echilibrare cu frecventa - program electromagnetic conceput special pentru dvs.

O analiza gata in doar opt minute,care ofera informatii clare asupra conditiei energetice a peste 540 de organe si 13 sisteme de corp si stabileste intensitatea optima a etapelor de tratament.

Global Diagnostics a fost dezvoltat ca asistent tehnic pentru a sprijini evaluarea in scop profilactic, dar si in scop recuperator.

In zilele noastre este cunoscut faptul ca celulele noastre raspund la oscilatiile electromagnetice. In acelasi timp, biofizicienii au aratat ca organismele interactioneaza cu aceste influente electromagnetice - generate atat de natura, cat si artificial - intr-o mare masura.

3. Scanare BIA - Global Diagnostics.

Aparatul masoara, in numai cateva secunde, compozitia corporala folosind tehnica impedantei bioelectrice.

Metoda de masurare BIA consta in traversarea corpului uman de catre un current electric foarte slab si nepericulos, care se inchide prin electrozi.Acesta permite aparatului sa determine cu precizie stiintifica compozitia corpului dvs.

Rezultatele obtinute sunt cat se poate de importante si precise in scopul evaluarii factorilor de risc pentru sistemul cardiovascular.

Produs validat clinic, ceea ce inseamna ca este un aparat professional, de inalta precizie si siguranta. Foloseste cel mai précis sistem de referinta existent.

4. BIOSCAN SWA este in egala masura un dispozitiv de diagnosticare, cat si unul de monitorizare a terapiei.

Combina si contine informatii din inginerie electrica, biofizica si informatica. Dintre acestea, ingineria electrica este cea care face posibila analiza campului magnetic al celulelor.

Sistemul de analiza biocibernetica BIOSCAN SWA ofera rezultatele a peste 250 de parametri prezentate in 31 de rapoarte, in doar 90 de secunde. Intre acestia:

 • Boli cardiovasculare/cerebrovasculare
 • Functionalitatea gastrointestinala
 • Functia hepato-biliara si a pancreasului
 • Functionalitatea rinichilor si a plamanilor
 • Boli osteo-articulare
 • Pielea si carenta de colagen
 • Aminoacizi
 • Toxine
 • Vitamine, minerale si oligoelemente
 • Sistem imunitar
 • Metale grele

Dupa scanare, va oferim superalimentele si suportul nutritional necesar pentru a echilibra eventualele abateri de la parametrii testati.

Recenzii