DETOXIFIERE CELULARA

Detoxifierea celulara este primul si cel mai important pas spre echilibrarea tuturor functiilor organismului. Se recomanda de catre specialistii clinicii in urma efectuarii unei scanari de medicina preventiva, care arata care sunt problemele ce au nevoie de rezolvare.

Durata: 60 min.

Pret: 260 RON

Suntem zilnic bombardati de toxine, sub toate formele posibile: de la mancarea plina de aditivi, conservanti, pesticide si metale grele pe care o consumam, aerul pe care il respiram, microbii si virusurile care ne inconjoara, pana la stresul care ne otraveste fiecare celula. In complexitatea ei, aceasta masinarie numita organism uman stie sa se curete singura si sa se regenereze. Insa cand  toxinele sunt prea multe, apar blocajele si, odata cu ele, bolile. Atunci, o cura de detoxifiere e de mare ajutor.

Modulele de terapie folosite aici sunt non-invazive si nedureroase. Combinam o gama variata de terapii cu frecvente, transmise in corp in diverse forme: microcurenti de intensitate joasa, fotoni, camp electromagnetic, sunet etc.

Scanarea si terapia sunt contraindicate doar femeilor insarcinate, persoanelor care au in corp proteze metalice mari sau stimulator cardiac.

Recenzii