NUTRITIE PENTRU DETOXIFIERE

Nutritie pentru detoxifiere este un serviciu medical ce presupune crearea unei diete personalizate in vederea deprinderii unui stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie corecta si echilibata.

Durata: 60 Min.

Pret: 300 RON/consult initial, 100 RON/consult lunar

Suntem zilnic bombardati de toxine, sub toate formele posibile: de la mancarea plina de aditivi, conservanti, pesticide si metale grele pe care o consumam, aerul pe care il respiram, microbii si virusurile care ne inconjoara, pana la stresul care ne otraveste fiecare celula.

In complexitatea ei, aceasta masinarie numita organism uman stie sa se curete singura si sa se regenereze. Ficatul, transpiratia, urina sunt principalele moduri prin care corpul elimina toxinele. Insa cand  acestea sunt prea multe, iar organismul prea slabit, suprasolicitat, apar blocajele si, odata cu ele, bolile. Atunci, o cura de detoxifiere e de mare ajutor.

O dieta detoxifianta este o modalitate excelenta de a elimina presiunea de pe organe si de a le imbunatati functionarea. Executata corect, vine cu o multime de beneficii: intareste imunitatea, amelioreaza problemele respiratorii, hormonale, nervoase, scade dependenta de alcool, dulciuri, cofeina si nicotina, ajuta la pierderea kilogramelor in plus, creste tonusul si vitalitatea, inclusiv pielea si parul devin mai stralucitoare si mai sanatoase.

Specialistii Quantica720 va indruma in acest proces al detoxifierii, va spun ce, cum si cat sa mancati, care sunt alimentele recomandate si ce trebuie evitat. Veti deprinde, astfel, obiceiuri sanatoase care va pot deveni stil de viata.

Recenzii