PROGRAM LUNAR COACHING CUANTIC

Durata: 8 ore

Pret:  9.500 RON, Rezerva acum programul lunar si poti beneficia de o reducere de 17% - 7885 RON

Coachingul este un proces care are scopul de a sprijini oamenii sa isi imbunatateasca performantele si/sau sa abordeze cu succes schimbarea. El se concentreaza mai degraba pe solutii decat pe ”probleme” din trecut. Este un proces care da putere oamenilor si ii ajuta sa manifeste intregul lor potential, dincolo de cele mai indraznete vise. 

In Quantica720 folosim tehnologii moderne pentru identificarea scopurilor autentice legate de performanta sau de schimbare, precum si a solutiilor potrivite pentru a le indeplini. Va oferim sprijin profesionist dedicat atingerii scopurilor personale si profesionale cu ajutorul Timewaver – tehnologia cuantica de ultima ora. Obtineti rezultatele dorite mai repede si mai usor!

Acum sa ne imaginam ca avem un router, un dispozitiv de conexiune, care ne ofera acces direct la campul informational, acest “cloud“ al informatiilor relevante, de oriunde, oricand. Sistemul TimeWaver BIZ este cel care va ofera o intelegere profunda despre cum campul informational poate sa sustina si ajuta business-ul dvs. sa creasca.

TimeWaver BIZ are ca scop sa sorteze si in acelasi timp sa ajusteze probabilitatile. Prin ajustarea probabilitatilor cu TimeWaver BIZ, intentionam sa accesam direct cel mai avansat nivel al realitatii in fizica cuantica.  Aceasta idee poate sa fie abstracta la inceput, insa prin studiu o persoana poate vedea ca ceea ce numim camp informational - realitatea invizibila care a fost deja considerata de alte culturi stravechi ca fiind elementul care conecteaza mintea si corpul. Acesta este obiectivul pentru care utilizam tehnologia TimeWaver: sa descoperim nivelele ascunse si sa mobilizam posibilitatile potentiale ascunse.

Recenzii