PROTOCOL AVANSAT MED MATRIX

Durata: 1 ora

Pret: 335 RON 

Med Matrix combina trei metode holistice de tratament intr-un singur proces coordonat:

  • Terapie curent ritmic
  • Masaj suctiune
  • Terapie sistem informational

In plus, campurile magnetice dinamice ajuta la transferul informatiilor catre sistem. Acest lucru nu numai ca elibereaza tesutul , ci genereaza noi rezerve energie. Pe baza abordarii holistice a terapiei, tratamentul de regenerare a matricei reprezinta pregatirea ideala pentru toate terapiile ulterioare, deoarece dupa aceasta, prin terapia de baza, organismul este din nou capabil sa reporneasca procesele de vindecare blocate.

1. O matrice slabita imbolnaveste celula. Tesuturile cu matrice in stare cronica au o incarcatura negativa excesiva si prea mult acid. Terapia cu curent continuu Med Matrix se bazeaza pe faptul ca este posibila schimbarea polaritatii tesutului extern: Electrozii ghideaza un curent direct slab catre tesut si neutralizeaza incarcatura negativa in exces. Tesutul devine din nou alcalin. Protonii sunt mobilizati,iar acest lucru genereaza o functionare metabolica normala.

2. Masajul de suctiune este o forma moderna a masajului cu ventuze si este folosit pentru curatarea mecanica a tesutului. Folosind aceasta metoda, electrodul de aspiratie genereaza o presiune scazuta in tesut: Deseurile si toxinele sunt aduse la suprafata si pot fi acum indepartate de sistemul limfatic. In acelasi timp, electrozii acopera modelele de frecventa patologica ale toxinelor si apoi le utilizeaza pentru terapia informationala a sistemului.

3. SIT neutralizeaza campurile energetice patologice. Electrodul de suctiune preia informatia biologica a toxinelor si a deseurilor rezultate din matrice. Aceste modele de vibratii bolnave sunt transformate in dispozitivul de control Med Matrix. Combinate cu semnale de frecventa care sustin celulele si metabolismul si ajutate de campuri magnetice dinamice, ele sunt transmise pacientului ca semnale terapeutice. Puterile de auto-vindecare sunt activate si presiunea este indepartata din sistemul imunitar.

Detox SPA

Este un proces de curatare si detoxifiere al intregului corp prin introducerea picioarelor in apa calda si folosirea ionilor pozitivi si negativi intr-un generator de ioni. Procesul este cunoscut sub numele de electroliza. Generatorul de ioni este un electrod special introdus intr-o baie de apa calda si sarata care produce ioni si circulatia lor in solutie. Procesul este controlat automat de catre aparat. Eficacitatea pe termen lung a procesului de detoxifiere depinde si de schimbarea stilului de viata defectuos pe care pacientul o va face ulterior pentru asigurarea unei sanatati permanente.

Baile de picioare pentru detoxifiere prin ioni functioneaza prin trimiterea unui curent electric de slaba intensitate prin corp si care genereaza ioni incarcati pozitiv. Concentratia inalta de ioni determina captarea toxinelor incarcate cu ioni negativi neutralizandu-le si apoi eliminandu-le prin aproximativ 2000 de pori aflati pe talpile picioarelor. Baile de picioare alcalinizeaza sangele si tesuturile, ducand la echilibrarea PH-ului. Multi cercetatatori sunt de parere ca bolile ataca mai usor organismul cand fluidele din corpul nostru au o stare acida accentuata. Dispozitivul de detoxifiere prin ioni nu vindeca bolile, ci ajuta la eliminarea toxinelor din corp. Este un aparat care ii permite corpului sa echilibreze campul bio-energetic care stimuleaza detoxifierea. Cand campurile electromagnetice sunt echilibrate organele corpului vor functiona mai bine.

Beneficii:

  • Consolidarea sistemului imunitar
  • Ajuta la recuperare dupa leziuni si/sau interventii chirurgicale
  • Calmeza durerea si rigiditatea in caz de artrita
  • Imbunatateste somnul
  • Elimina metalele grele
  • Elimina cheagurile de sange
  • Imbunatateste funcia hepatica si cea renala

Recenzii