PROTOCOL AVANSAT MED MATRIX

Med Matrix este un aparat uimitor de detoxifiere, sub forma unui dispozitiv cat un mouse, care realizeaza un „masaj” relaxant pe spate si picioare. Acest mic dispozitiv „de masaj” inglobeaza ani de cercetare si studii stiintifice.

Durata: 1 ora

Pret: 210 RON 

Aparatul contine trei electrozi care „periaza” fiecare centimetru patrat de piele (ghidat, evident, de mana terapeutului). Primul electrod repolarizeaza membrana celulara si neutralizeaza incarcatura negativa in exces, tesutul devenind din nou alcalin. Al doilea electrod are forma unei ventuze care aspira toxinele de la nivelul pielii. Practic, prin acest masaj de suctiune, se elimina pe loc niste toxine si se elibereaza porii. Aparatul analizeaza pe loc frecventa acestor toxine, astfel incat al treilea electrod, prin biorezonanta, trimite in piele un semnal reversat al toxinelor, o unda cu efect opus, pentru a le anula. Se realizeaza, astfel, trei terapii holistice intr-o singura miscare.

Tesuturile cu matrice afectata in stare cronica au o incarcatura negativa excesiva si prea mult acid. Terapia pe baza de curent continuu Med Matrix mizeaza pe faptul ca este posibila schimbarea polaritatii tesutului extern. Electrozii ghideaza curent slab direct catre tesut si neutralizeaza incarcatura negativa in exces, iar tesutul devine din nou alcalin, functia metabolica se normalizeaza.

Protocolul standard Med Matrix reprezinta pregatirea ideala pentru toate terapiile ulterioare, deoarece, dupa, organismul va fi din nou capabil sa reporneasca procesele de vindecare blocate.

+ Detox Spa

In cadrul terapiei este inclus un Detox Spa, care presupune o detoxifiere a intregului corp prin introducerea picioarelor intr-un dispozitiv special cu apa calda si putina sare si folosirea procesului de electroliza. Electroliza implica utilizarea ionilor pozitivi si negativi intr-un generator de ioni.

Baile de picioare cu ioni functioneaza prin trimiterea unui curent electric de slaba intensitate, care genereaza ioni incarcati pozitiv. Ionii sunt atomi care au primit sau au pierdut un electron. Ei creeaza un camp magnetic care, prin osmoza, atrage particulele incarcate opus. Concentratia inalta de ioni pozitivi din apa determina captarea toxinelor incarcate cu ioni negativi din corp, neutralizandu-le si apoi eliminandu-le prin cei aproximativ 2.000 de pori aflati pe talpile picioarelor. Baile de picioare alcalinizeaza sangele si tesuturile, ducand la echilibrarea ph-ului. Nu vindeca neaparat boli, dar ajuta la eliminarea toxinelor de la nivelul intregului corp.

Beneficiile sunt insemnate: intaresc sistemul imunitar, elimina metalele grele si cheagurile de sange, imbunatatesc somnul, functia hepatica, renala si digestiva, calmeaza durerea si rigiditatea in caz de artrita, ajuta la recuperarea dupa leziuni sau interventii chirurgicale, amelioreaza problemele de circulatie, celulita, metabolismul lenes.

Sedintele se realizeaza de 2-3 ori pe saptamana, intr-o actiune complexa si sustinuta, alaturi de alte terapii de detoxifiere si regim alimentar adaptat.

Recenzii