SCANARE PREVENTIVA STANDARD

Durata: 2h:30 min

Pret: 1.940 RON- Pentru acest tip de serviciu, va oferim un voucher in valoare de 300 RON pe care il puteti folosi pentru orice tip de terapie din sfera preventiei, detoxifierii sau a durerii

Serviciul de scanare preventiva standard este primul pas pe care ar trebui sa-l facem cu totii in incercarea de a trai cat mai sanatos posibil.

Se recomanda efectuarea unei astfel de scanari indiferent de motivul care va aduce pentru prima oara la noi: fie ca aveti deja o afectiune ale carei simptome va afecteaza calitatea vietii, intampinati dificultati in mentinerea unei greutati corporale optime, nu va odihniti suficient, suferiti de alergii sau intolerante, treceti printr-o perioada stresanta, ati suferit un accident sau o interventie chirurgicala sau pur si simplu doriti sa aflati mai multe despre starea dumneavoastra generala, sa va ajutati sistemul imunitar sa functioneze mai bine, sa eliminati toxinele din organism. Scanarea standard de medicina preventiva este vitala pentru inceperea oricarui proces de detoxifiere si de mentinere a unei stari de sanatate optime.

Include patru scanari succesive la nivel electromagnetic si informational, in cadrul carora urmarim: starea de echilibru la nivel celular a tesuturilor, organelor si sistemelor, tipul de toxine si localizarea lor, nivelul radicalilor liberi, inflamatia celulara, alergiile, nivelul de activitate al sistemului imunitar, starea de echilibru energetic a organismului.

Pe baza rezultatelor acestor investigatii, fiecare pacient beneficiaza de o terapie-suport pentru filtrele corpului, care ajuta organele de filtrare ale corpului sa scoata toxinele din depozite si sa le puna in circulatia activa, dar si de un plan specific de terapie elaborat de sistem si interpretat de medicul evaluator. In doua ore si jumatate, cu ajutorul tehnologiilor medicale germane si elvetiene: Check Medical Sport - Wegamed, Global Diagnostics - Vitatec, BioScan SWADr.Rilling Institute si Timewaver Med&Pulse – Timewaver, veti primi rapoarte de testare a peste 500 de parametri de sanatate, a tuturor dezechilibrelor din corpul dumneavoastra manifestate energetic subclinic, acut si/sau cronic, informatii despre cauzele acestora, dar si remedii pentru ele.

Metodele pe care le folosim in scanare sunt complet non-invazive, iar tehnologia medicala are in spate peste 20 ani de cercetari si studii stiintifice.

1.BIOSCAN SWA este in egala masura un dispozitiv de diagnosticare, cat si unul de monitorizare a terapiei.

Combina si contine informatii din inginerie electrica, biofizica si informatica. Dintre acestea, ingineria electrica este cea care face posibila analiza campului magnetic al celulelor.

Sistemul de analiza biocibernetica BIOSCAN SWA ofera rezultatele a peste 250 de parametri prezentate in 31 de rapoarte, in doar 90 de secunde. Intre acestia:

 • Boli cardiovasculare/cerebrovasculare
 • Functionalitatea gastrointestinala
 • Functia hepato-biliara si a pancreasului
 • Functionalitatea rinichilor si a plamanilor
 • Boli osteo-articulare
 • Pielea si carenta de colagen
 • Aminoacizi
 • Toxine
 • Vitamine, minerale si oligoelemente
 • Sistem imunitar
 • Metale grele

Dupa scanare, va oferim recomandarile de superalimente si de suport  nutritional necesar pentru a echilibra eventualele abateri de la parametrii testati.

2. Colectarea datelor cu GLOBAL DIAGNOSTICS ne ceeaza o imagine holistica, bazata pe date stiintifice asupra functionarii organismului nostrum pana la nivel celular.

Cu aceasta scanare, evaluam nivelul de toxine din organism, radicalii liberi, inflamatia celulara, starea sistemului imunitar. Pe baza rezultatelor, sistemul ofera o terapie de echilibrare cu frecvente - program electromagnetic conceput special pentru dvs.

O analiza gata in doar opt minute, care ofera informatii clare asupra conditiei de functionare a peste 540 de parametrii organici si 13 sisteme de corp si stabileste intensitatea optima a etapelor de tratament.

Global Diagnostics a fost dezvoltat ca asistent tehnic pentru a sprijini evaluarea masuratorilor profilactice, dar si a remedierilor. El se ocupa exclusiv de factorii fizici ai sanatatii si ai bolilor, care pot fi masurati si documentati prin intermediul imaginilor, si anume factorii materiei, energiei, impulsului, ritmului si factorii informationali.

In zilele noastre este cunoscut faptul ca celulele noastre raspund la oscilatiile electromagnetice. In acelasi timp, biofizicienii au aratat ca organismele interactioneaza cu aceste influente electromagnetice - generate atat de natura, cat si artificial - intr-o mare masura.

3. Dispozitivul unic de diagnosticare cu abordare holistica: Folosind sase electrozi atasati la corpul pacientului, acesta inregistreaza parametri electrici ai pacientului de la cap pana in picioare - intr-un proces simplu si complet automat, care dureaza doar 8 minute. Daca rezultatele se abat de la graficul normal, aceasta indica o anumita disfunctie.

CHECK MEDICAL SPORT este un instrument care anunta inceputul unei noi ere in ceea ce priveste metodele de scanare.

Practic, dispozitivul localizeaza campurile de interferenta si dezvaluie pozitia lor intr-un grafic corporal. Astfel, profesionistii din domeniul medical si terapeutii obtin o imagine de ansamblu asupra starii de sanatate a pacientului si sugestii pentru remedierea eventualelor dezechilibre.

De ajutor pentru sportivi

CHECK MEDICAL SPORT poate masura rezervele de energie si echilibrul acido-bazic, dar si alte date specifice activitatii sportivilor pentru a-i ajuta sa atinga starea optima de fitness si instruire.

Pe baza acestui prim diagnostic, pot fi selectati si decisi pasii suplimentari pentru tratament. Eficacitatea lor poate fi  de asemenea controlata de catre dispozitiv.

4. Fiecare organ are un camp de energie electromagnetica datorat vibratiilor incarcaturilor electrice. Coerenta organelor are rolul de a evalua nivelul energetic din campul informational si, prin urmare, vibratia organului in campul informational ideal al clientului.

Cu doar un singur clic, veti obtine o prezentare generala, impartita pe trei coloane, care va arata care organe se afla intr-o stare de supraincarcare sau de dezechilibru in conformitate cu acest model si care dintre ele sunt echilibrate si coerente. Scopul analizei coerentei organelor este de a gasi si de a sugera o echilibarare optima in campul informational.

Focus pe organe cu ajutorul scanarii in camp informational: de la analiza cauzei la echilibru

TimeWaver functioneaza in mod holistic si identifica diferentele dintre diferite niveluri. Ia in considerare corelatiile corporale constatate in campul informational, precum si nivelurile de energie si informatie. In mod ideal, acestea sunt strans legate si colaboreaza perfect. TimeWaver analizeaza persoana ca pe un tot unitar.

Rezerva acest serviciu