COACHING CUANTIC - "CUM SA DEVII UN BUN COMUNICATOR"

Frecventa si durata sesiunilor de coaching se stabilesc dupa o prima intalnire cu specialistul nostru, in functie de obiectivele participantilor. 

Pachete cu durata mai mica de 3 luni - 16% reducere

Pachete cu durata mai mare de 3 luni - 21% reducere

Sesiune preliminara: 790 RON/ 1h.

Coachingul este un proces care are scopul de a sprijini oamenii sa isi imbunatateasca performantele si/sau sa abordeze cu succes schimbarea. El se concentreaza mai degraba pe solutii decat pe ”probleme” din trecut. Este un proces care da putere oamenilor si ii ajuta sa manifeste intregul lor potential, dincolo de cele mai indraznete vise.

In Quantica720 folosim tehnologii moderne pentru identificarea scopurilor autentice legate de performanta sau de schimbare, precum si a solutiilor potrivite pentru a le indeplini si sprijinim in mod profesionist si dedicat atingerea scopurilor personale si profesionale cu ajutorul Timewaver – tehnologia cuantica de ultima ora, dar si obtinerea rezultatelor dorite mai repede si mai usor!

Sa ne imaginam ca avem un router, un dispozitiv de conexiune, care ne ofera acces direct de oriunde si oricand la campul informational, acest “cloud“ al informatiilor relevante,. Sistemul TimeWaver BIZ este cel care va ofera acces la acest campul, care poate sa sustina si sa ajute business-ul dvs. sa creasca.

TimeWaver BIZ sorteaza si in acelasi timp ajusteaza probabilitatile. Prin ajustarea lor, cu TimeWaver BIZ, accesam direct cel mai avansat nivel al realitatii in fizica cuantica.  Acesta este obiectivul pentru care utilizam tehnologia TimeWaver: sa descoperim nivelele de informatie neconstientizate, la care pana atunci nu aveati acces si sa le mobilizam pentru indeplinirea obiectivelor.

Recenzii