CONSILIERE INTEGRATIVA CUANTICA

Consilierea Integrativa Cuantica este un proces ce vizeaza sustinerea persoanelor de a-si imbunatati performanta in viata si a depasi obstacolele. Se focuseaza pe solutii in prezent mai degraba decat pe analiza tiparelor din trecut.

Durata: 60 min.

Pret: 260 RON

Stresul este boala a secolului 21. Nu doare, nu se vede la exterior, insa face ravagii in interior. Slabeste sistemul imunitar, afecteaza inima, ficatul, sistemul nervos, pe cel digestiv, da insomnii, dureri de cap si chiar duce la declansarea unor boli autoimune grave. Este asociat cu anxietatea, iritabilitatea, depresia, oboseala cronica, toate acestea fiind adevarate „otravuri” pentru viata omului modern. Unele deosebit de periculoase. „Antidotul”, din pacate, nu consta intr-o pastila magica pe care o puteti cumpara de la farmacie. Este nevoie de finete, strategie si pricepere pentru a lupta cu acesti dusmani nevazuti.

In Quantica720, psihologi si psihoterapeuti cu experienta va ofera ajutor de specialitate pentru a va redobandi  echilibrul fizic si emotional.

Ce tratam in cadrul acestui serviciu: anxietate, griji, lipsa de energie, dezinteres, lipsa de bucurie sau de scop, dificultati de concentrare, invatare, memorare, patternuri comportamentale (exprimate prin iritabilitate, nervozitate, furie, manie), adictii (pentru jocuri pe calculator, jocuri de noroc, social media, device-uri), situatii de criza (conflict, separare, divort, boala, moarte sau probleme la serviciu). Ne adresam atat adultilor, cat si elevilor de peste 10 ani si studentilor, proces care implica si familiile acestora.

In timpul discutiei cu psihoterapeutul, sunteti conectati la Healy, un aparat cu microcurenti produs de TimeWaver Germania, care transmite in celule niste semnale electromagnetice. Prin aceasta stimulare fizica se reduce anxietatea, depresia, epuizarea, iar pacientul devine mai receptiv la conversatie. Astfel, sedinta de consiliere va avea un efect amplificat.

Healy este un dispozitiv mic, dar extrem de versatil si „multi-talentat”. Are peste 140 de programe prestabilite care vizeaza o multime de probleme de sanatate, de la intarirea imunitatii, terapii de stimulare mentala, frumusete si stare de bine, pana la dureri, depresie, insomnie, stres, afectiuni cardiovasculare sau digestive.

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza, aflati ca sanatatea incepe in celule. In mod special cu o tensiune a membranei intracelulare sanatoase. Intreruperea tensiunii membranelor celulare este una dintre cauze pentru aproape toate bolile acute si cronice. Tensiunea poate scadea si odata cu inaintarea in varsta sau in caz de boala, proces care duce la durere, inflamatie si chiar moartea celulelor. Healy este proiectat sa contracareze acest proces si, daca este necesar, chiar sa-l inverseze. Prin microcurentii binefacatori pe care-i transmite, el restabileste tensiunea membranelor celulare dupa un „cod” prestabilit, in functie de ceea ce vrem sa tratam.

Healy este un aparat „la purtator”, pe care il puteti achizitiona si pentru acasa. Programele de care dispune se pot descarca pe telefonul mobil si utiliza oricand, rapid si usor, in timp ce sunteti la volan, la birou sau va relaxati seara la televizor. 

Recenzii